ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Εμπειρία, Αξιοπιστία, Ποιότητα!

Η πολυετής εμπειρία μας, των 50 χρόνων και πλέον στον τομέα των μετακομίσεων, αλλά και ο σύγχρονος πλήρως εξοπλισμένος στόλος μας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε και, μάλιστα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

 

Με ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει μετακομίσεις παντός τύπου, με

στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Η Ανυψωμεταφορική Πατρών – Αθανάσιος Κοτσώνης μπορεί να σας παράσχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη μετακόμιση οικοσκευών ή επαγγελματικών χώρων, αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη διαδικασία και… απαλλάσσοντάς σας, έτσι, από το άγχος της μετακόμισης! Διακρινόμαστε για την άριστη οργανωτική μας ικανότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Με αρωγό την πολύχρονη εμπειρία μας, φέρνουμε εις πέρας ακόμα και την πλέον δύσκολη και απαιτητική μετακόμιση. Αναλαμβάνουμε τα πάντα, από τη συσκευασία των οικοσκευών σας έως και την επανατοποθέτησή τους όπου εσείς επιθυμείτε.

Μετακομίσεις - Κοτσώνης

 

  • Ασφαλείς μετακομίσεις, χωρίς φθορές των προσωπικών σας αντικειμένων
  • Σύνδεση – Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  • Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση επίπλων
  • Αμπαλάζ – Συσκευασία οικοσκευών
  • Χρήση των πιο σύγχρονων υλικών συσκευασίας
  • Αποθηκεύσεις οικοσκευών, με άψογη οργανωτική ικανότητα
  • Σύγχρονος εξοπλισμός / Ανυψωτικά μηχανήματα
  • Έμπειρο προσωπικό, υπευθυνότητα & ασφάλεια

Επιπροσθέτως, ειδικευόμαστε στις μεταστεγάσεις δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών, μεταφέροντας με απόλυτη οργάνωση ολόκληρο τον εξοπλισμό και το αρχείο μιας υπηρεσίας, με στόχο την άμεση και ταχεία επαναλειτουργία της. Αν είστε επαγγελματίας και επιθυμείτε τη μεταστέγαση της επιχείρησης ή της εταιρείας σας σε νέο χώρο, εμπιστευθείτε την Ανυψωμεταφορική Πατρών. Η μεταφορά των αρχείων (φάκελοι – έγγραφα) και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας θα γίνει με απόλυτη ασφάλεια, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους ως προς την ολοκλήρωση των εργασιών μας.